top of page

Support Group

Public·40 members
Andres Faria
Andres Faria

Probudite Diva U Sebi.pdf


Probudite Diva U Sebi
Probudite Diva U Sebi je knjiga koju je napisao Entoni Robins, jedan od najpoznatijih i najuticajnijih stručnjaka za psihologiju promene, lični razvoj i postizanje uspeha. U ovoj knjizi, Robins vam nudi praktičan program koji vas uči kako da ovladate svojim emocijama, telom, odnosima, finansijama i životom. On vam pokazuje kako da probudite diva koji se krije u vama i kako da ostvarite svoje snove i ciljeve.


Download: https://nomiatgu.blogspot.com/?download=2w4tHq


Knjiga Probudite Diva U Sebi je podeljena na četiri dela: Prvi deo se bavi moći odlučivanja i kako ona utiče na našu sudbinu. Drugi deo se bavi moći verovanja i kako ona oblikuje našu stvarnost. Treći deo se bavi moći promene i kako ona omogućava naš rast i napredak. Četvrti deo se bavi moći uspeha i kako ona donosi sreću i ispunjenje.


Knjiga Probudite Diva U Sebi je prepuna inspirativnih priča, primera, vežbi, tehnika i strategija koje vam pomažu da preuzmete kontrolu nad svojim životom i da postanete ono što želite da budete. Ova knjiga je namenjena svima koji žele da poboljšaju kvalitet svog života, da prevaziđu svoje strahove, ograničenja i izazove, da ostvare svoj puni potencijal i da žive sa strašću, entuzijazmom i zadovoljstvom.


Ako ste spremni da probudite diva u sebi i da preobrazite svoj život, onda je ova knjiga pravi izbor za vas. Možete je poručiti online na [Knjižare Vulkan], [Knjižara.com] ili [Project Optimism], gde možete naći i druge knjige Entonija Robinsa, kao i mnoge druge korisne resurse za vaš lični razvoj.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page