top of page

Support Group

Public·40 members
Logician Tarot
Logician Tarot

Conversatii Cu Dumnezeu Vol 3 Download Pdf


Conversatii Cu Dumnezeu Vol 3 Download Pdf
Conversatii Cu Dumnezeu (Conversations with God) este o serie de cărți scrise de Neale Donald Walsch, care conțin dialoguri între autor și o voce pe care el o numește Dumnezeu. Cărțile explorează teme spirituale, filozofice și practice, cum ar fi dragostea, credința, viața, moartea, binele, răul, prosperitatea și relația cu Divinitatea.


Download File: https://miimms.com/2w3ywi


Vol 3 este ultimul volum din trilogia originală, publicat în 1998. În acest volum, autorul pune întrebări despre cum să trăim în armonie cu noi înșine, cu ceilalți și cu planeta. El primește răspunsuri care îl provoacă să își revizuiască credințele și să își asume responsabilitatea pentru propria evoluție spirituală. El află că Dumnezeu nu este o ființă separată de noi, ci o prezență care ne locuiește și ne inspiră să fim cei mai buni creatori ai propriei noastre realități.


Dacă ești interesat să citești Conversatii Cu Dumnezeu Vol 3, poți descărca gratuit versiunea PDF de la [acest link]. Acest document conține toate cele 229 de pagini ale cărții, în format electronic. Poți citi cartea pe calculator, pe telefon sau pe tabletă, oriunde și oricând dorești.


Dacă vrei să afli mai multe despre Conversatii Cu Dumnezeu și despre alte cărți ale lui Neale Donald Walsch, poți vizita [site-ul oficial] al autorului. Aici vei găsi informații despre biografia lui, despre misiunea lui de a răspândi mesajul divin și despre proiectele lui umanitare și educaționale. De asemenea, poți citi recenzii ale cititorilor care au fost inspirați și transformați de Conversatii Cu Dumnezeu.


Sperăm că această carte îți va aduce multe revelații și îți va deschide noi perspective asupra vieții. Te invităm să împărtășești impresiile tale cu noi și cu ceilalți cititori pe [pagina de Goodreads] dedicată acestei cărți. Aici poți lăsa un comentariu sau o notă pentru cartea Conversatii Cu Dumnezeu Vol 3.


Vă mulțumim pentru interesul vostru și vă dorim lectură plăcută!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page